Reali tähtmängija tegi pärast poja sündi uskumatu käigu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Hispaania jalgpallikoondise kapten Sergio Ramos.
Hispaania jalgpallikoondise kapten Sergio Ramos. Foto: Langer / Eibner-Pressefoto/imago/Eibner

Hispaania jalgpallikoondise ja Madridi Reali keskkaitsja Sergio Ramose eilne päev oli eriline. Ramose abikaasa sünnitas talle kolmanda lapse, kellele pandi nimeks Alejandro.

Reali tähtmängija on ilmselt tänulik, et lapse sünd kattus koondisepausiga, sest «mängimisruumi» sel ajal jagub ning üldjuhul treenerid ja meeskonnakaaslased mõistavad, kui äsja isaks saanud mängija treeningult või kohtumiselt puudub.

See polnud hispaanlasele aga piisavaks põhjuseks, sest 31-aastane kaitsja oli nagu kord ja kohus eilsel Hispaania koondise treeningul kohal. Ei mingit kõrvelehiilimist, hoolimata sellest, et tal oli võimalus abikaasa ja äsja sündinud lapse juures viibida.

«See oli tõeliselt õnnelik päev meile kõigile,» sõnas Hispaania koondise peatreener Julen Lopetegui väljaande Cadena SER vahendusel.

Ramos sai reedel 1:1 viigimängus Saksamaaga kirja oma 150. koondisemängu. Temast enam on Hispaania koondist esindanud vaid väravavaht Iker Casillas, kelle arvel on 167 kohtumist. «Iker juba väriseb, kuid tema saavutust on raske ületada,» sõnas Ramos pärast reedest mängu pressikonverentsil.

Teisipäeva õhtul Eesti aja järgi kell 22.30 läheb Hispaania koduväljakul vastamisi Argentinaga. Mängust teeb otseülekande Kanal 12 ja Postimees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles