Curry peab play-off’i avavaatuse vahele jätma

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Stephen Curry.
Stephen Curry. Foto: Patrick Smith/AFP/Scanpix

Nelja aasta jooksul kolmandat NBA tiitlit ihkav Golden State Warriorsi klubi peab jahti tiitlisõrmusele alustama meeskonna talismani Stephen Curryta. Põlvevigastuse küüsis snaiper jääb eemale vähemalt play-off’i avaringist.

Curry on tänavu 51 mängus toonud Warriorsile keskmiselt 26,4 punkti. Kokku on juba play-off-pääsme kindlustanud meeskond hooajal pidanud aga 73 mängu – vahe Curry saldoga on seotud mängumeest vaevanud hüppeliigesevigastusega. Järjekordselt vigastuspausilt naasis tagamängija ööl vastu laupäeva, kui Warriors alistas Atlanta Hawksi 106:94. 29 punktiga üleplatsimeheks kerkinud Curry ei saanud kaua vigastusest prii olla ning lahkus platsilt juba kolmandal veerandil, kui korvialuses heitluses maandus tema jalale tiimikaaslane JaVale McGee. Arstid diagnoosisid mehel põlvesidemete venituse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles