Liverpooli kaitsja jääb tähtsatest Meistrite liiga mängudest eemale

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Liverpooli peatreener Jürgen Kloppil mõtteainet jagub.
Liverpooli peatreener Jürgen Kloppil mõtteainet jagub. Foto: Cal Sport Media/Cal Sport Media/Sipa USA

Liverpooli jalgpallimeeskonna kaitsja Joe Gomez piirdus reedeses Inglismaa koondise sõprusmängus Hollandiga vähem kui kümne minutiga. Algkoosseisus alustanud Gomez vigastas mängu algul hüppeliigest.

ESPNi andmetel peab Gomez, kes suudab mängida nii kesk- kui äärekaitses, kuni kuuks ajaks väljakule eemale jääma. See tähendab, et reedel koondisekarjääri kolmanda mängu pidanud kaitsja ei saa Liverpooli aidata Meistrite liiga veerandfinaali kohtumistes Manchester Cityga.

Jürgen Kloppi usalduse teeninud ja paremkaitsja kohal vigastatud Nathaniel Clyne’i asendanud Gomezil on käimasoleval hooajal kirjas 29 kohtumist ja üks värav. Euromängudes haarab selle koha ilmselt endale Trent Alexander-Arnold või naaseb oodatust varem platsile Clyne, kes liitus äsja esindusmeeskonna treeningutega.

Manchester City ja Liverpool mängivad Meistrite liigas 4. ja 10. aprillil. Nende mängude vahel läheb Liverpool koduses kõrgliigas vastamisi linnarivaal Evertoniga, kus tõenäoliselt annab Klopp põhimängijatele puhkust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles