Avaseti kaotanud Zopp sai Prantsusmaal loobumisvõidu

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Zopp.
Jürgen Zopp. Foto: Mailiis Ollino / Pärnu Postimees

Eesti esireket Jürgen Zopp (ATP 147.) jõudis Prantsusmaal Saint Brieuc tenniseturniiril teise ringi, kui alistas avaringis kohaliku mängija Vincent Millot’ (ATP 219.) 4:6, 6:3, 3:0.

Kaheksanda asetusega Zopp kaotas avasetis 3:3 viigiseisul oma pallingugeimi ning sellest seisust enam eestlane välja ei tulnudki. Teist setti alustas prantslane servimurdega, kuid Zopp murdis seisul 0:1 ja 2:1 vastu ning võttis lõpuks kindla setivõidu. Kolmandas setis andis Millot 0:3 kaotusseisus olles loobumisvõidu.

Zopp säras tund 37 minutit kestnud mängus üheksa serviässaga, kuid patustas ka kahe topeltveaga. Vastase samad näitajad olid vastavalt üks ja kolm. Eestlase esimese servi õnnestumise protsent oli 70, prantslasel 61.

Teises ringis läheb Zopp vastamisi valgevenelase Jegor Gerasimoviga (ATP 154.) või kvalifikatsiooniringist põhitabelisse pääsenud prantslase Tristan Lamasine’ga (ATP 409.).

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles