Rooba meeskonnakaaslase eemaldamised rikkusid JYPi mängu

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Robert Rooba
Robert Rooba Foto: Erakogu

Eesti jäähokikoondise ründaja Robert Rooba koduklubi Jyväskylä JYP sai Soome meistrivõistluste veerandfinaalseeria neljandas mängus HIFK-ga 1:4 (0:2, 0:2, 1:0) kaotuse. 

HIFKi esimesed kaks tabamust sündisid arvulises enamuses. JYPi ründaja Janne Kolehmainen eemaldati kaheks minutiks väljakult koguni viiel korral, neist neli eemaldamist toimusid avakolmandikul. Rooba viibis väljakul kaheksa minutit ja 26 sekundit, kuid ei teinud selle aja jooksul ühtegi pealeviset.

Tegemist oli veerandfinaalseeria suurima kaotusega. Avamäng Jyväskyläs lõppes JYPi 2:1 võiduga, teise kohtumise Helsingis võitis sama tulemusega HIFK ning kolmandas lahingus olid JYPi võidunumbrid kodujääl 4:3. Nelja võiduni peetava veerandfinaalseeria seis on 2:2 viigis. Seeria viies kohtumine leiab aset kolmapäeval, 28. märtsil Jyväskyläs.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles