Eestlased võitsid Euroopa meistrivõistlustelt kaks medalit

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Taavi Vaigla poodiumil.
Taavi Vaigla poodiumil. Foto: 3D Treening

Läinud nädalavahetusel toimusid Roomas Euroopa meistrivõistlused lukumaadluses. Eesti sportlastel õnnestus tuua kaks säravat medalit.

Martin Aedma teenis mustade vööde hulgas pronksmedali, Taavi Vaigla saavutas mastersi 1. kategooria siniste vööde arvestuses kuldmedali.

Aedma tõi koju pronksmedali kesk-raskekaalus. «Olen palju paremaks läinud. Trenni on tehtud ja hõbe ei olnud kaugel. Lõpus väsisin, kuid nüüd tagasi treenima ja järgmisel aastal paremini. Tunnen, et püsin maailma tippudega konkurentsis ja sain head tagasisidet, mille kallal veel pean tööd tegema,» kommenteeris Aedma saavutust.

Meeste keskkaalus kuldmedali saavutanud Vaigla: «See medal tähendab minu jaoks ühe unistuse täitumist. Ei oleks uskunud, et see realiseerub sellisel kujul Roomas. Vastased olid sitked ja tugevad. Paaril korral oli vaja ka kohtuniku otsust. Positiivne oli, et jagus energiat ja suutsin tööd teha ning oma turvalist mängu mängida,» leidis Vaigla.

Vahetult enne Euroopa meistrivõistlusi toimus samas linnas Rooma lahtised meistrivõistlused Brasiilia jiu-jitsus, kus Aedma sai samuti pronks- ja Vaigla kuldmedali. Lisaks sellele pääses poodiumile lillas vöötasemes Liisi Vaht, kes saavutas pronksmedali.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles