Järelvaadatav: Wolverines peatas Ramblersi ning purustas vanaproua südame

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

Michigan Wolverines alistas NCAA finaalturniiri poolfinaalis 69:57 Loyola Ramblersi ning kohtub finaalis Villanova Wildcatsiga.

Wolverines rajas oma võidule vundamendi teisel poolajal, kui tuli alustas 14 minutit enne mängu lõppu tagasitulekut 10-punktilisest kaotusseisust. 36:16  äraminekuga lõpetatigi Ramblersii 14-mänguline võiduseeria. Finaalmängus kohtutakse esimese asetusega Villanova Wildcatsiga, kes alistas 95:79 Kansas Jayhawksi.

Wolverinesi parimana viskas Moritz Wagner 24 punkti ning võttis 15 lauapalli, Charles Matthews sai kirja 17 punkti. Ramblersi parim oli 17 punktiga Cameron Krutwig.

Wolverines on NCAA meistritiitli võitnud korra (1989), koguni viiel korral on oldud teised.

NCAA korvpalliturniiri finaalmäng peetakse esmaspäeva öösel vastu teisipäeva, Postimehe ja Kanal 12 otseülekanne algab kell 4.

ENNE MÄNGU

11. asetusega Loyola meeskonda on tänavu vedanud tagamängijad Clayton Custer ja Marques Townes, ent meeskonda innustab enim Chicago klubi 98-aastane kaplan Jean Dolores Schmidt. 

Vahva vanaproua sai ülikooli korvpallimeeskonna kaplaniks 1994. aastal ning teda peetakse isegi de facto treeneriks, kes kärkimise asemel nõustab mängijaid ning aitab neid ka palvetega. 

Poolfinaalis kohtub Loyola Michigan Wolverinesiga, kes tuleb Final Fouri 13-mängulise võiduseeria pealt. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles