Saaremaa võrkpallurid kinkisid oma auhinnad tulihingelisele fännile

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matej Hukel, Hannes ja Vaike Ränk.
Matej Hukel, Hannes ja Vaike Ränk. Foto: Erakogu

Pärast võrkpalli Balti liiga võitu kinkis Saaremaa Võrkpalliklubi mängija Matej Hukel meeskonna suurimale fännile, ratastoolis Hannes Rängale oma kuldmedali ja Siim Põlluäär auhinnaks saadud käekella.

«Hannes on selle rohkem ära teeninud kui mina,» ütles slovakk Matej Hukel väljaandele Saarte Hääl. «Ta on igal mängul meid väljaku ääres toetamas. Olen nüüd küll ilma medalita, aga mul on diplom, pilt ja käekell alles. See oli minu esimene välismaal teenitud kuldmedal, Slovakkias olin selle varem võitnud.»

Saaremaa meeskonna kapten Siim Põlluäär ütles, et sõitis pärast mängu kodu poole, kui tuli mõte võidu eest saadud kell kellelegi kinkida, kuna eelmisest aastast on tal võidukell juba olemas. «Kokkuvõttes oli sisemine tunne, et ma pean selle kella Hannesele kinkima ja temale on see kell kindlasti tähtsam kui mulle,» lausus ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles