Järelvaadatav: kaugviske rekordi püstitanud Wildcats jõudis kindlalt finaali

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Video ei ole enam kättesaadav. Video ei ole enam kättesaadav.

Villanova Wildcats alistas NCAA finaalturniiri poolfinaali Kansas Jayhawksi 95:79 ning jõudis finaali, kus kohtub Michigan Wolverinesiga.

Wildcats näitas õhtu jooksul eriti head visketabavust kolmepunktijoone tagant, tabades kokku NCAA Final Fouri rekordit tähistavat 18 kaugviset. Kokku saadeti teele 40 kaugviset, mis tegi nende kaugvisketabavuseks 45 protsenti. Kuigi tegu on Final Fouri rekordiga, on Wildcats finaalturniiril vähemalt kahes mängus veelgi paremini kolmeseid visanud – avaringis Radfordi vastu 51,9 protsendiga ning 16 parema seas West Virginia vastu 54,2 protsendiga.

Wildcatsi parim oli 24 punkti visanud Eric Paschall, kelle arvele jäi neli kolmepunktiviset. Jalen Brunson lisas 18 ning Donte DiVincenzo ja Omari Spellman 15 puntki. Jayhawksi resultatiivseim oli 23 punkti visanud Devonte' Graham.

Wildcatsi jaoks on tegu neljanda finaalmänguga ülikooli ajaloos, kahel korral on tuldnud ka NCAA meistriks (1985, 2016).

Teises poolfinaalis alistas Michigan Wolverines 69:57 Loyola Ramblersi.

NCAA korvpalliturniiri finaalmäng peetakse esmaspäeva öösel vastu teisipäeva, Postimehe ja Kanal 12 otseülekanne algab kell 4.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles