Caspar Austa võitis osavõturohkeima Pandivere 21. Rattaralli

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Caspar Austa Pandivere rattarallil.
Caspar Austa Pandivere rattarallil. Foto: aerobike.ee

Filter Maanteekarikasarja 3. etapi, Pandivere 21. Rattaralli 82,7 km põhidistantsi võitis Caspar Austa (TÜASK) ajaga 1:56.55.



Poole  rattapikkusega kaotas kuni 18-aastaste arvestuses võistelnud Aksel Nõmmela (CFC). Kolmandana ületas lõpujoone neli sekundit maha jäänud  Mikk Vaaks (Viljandi Rattaklubi).

Tuulistes oludes sõidetud distantsil sai neljanda koha Reijo Puhm (1:57.04; JK Tamme), kellele järgnesid sama ajaga Gabriel Leppik (TÜASK)  ja Rainer Põvvat (TÜASK). Aegade osavõturohkeimale Pandivere  Rattarallile pani end 82,7 ja 25 km võistlusmaale kirja kokku 403 ratturit.
Filter Maanteekarikasarja kaks esimest etappi võitnud ja eile Jurmala GP-l osalenud Mart Ojavee Pandiveres kaasa ei teinud. Üldliidriks tõusis  Nõmmela, kes edestab Vahur Valvast (JK Tamme) ja M18 klassi kuuluvat  Timmo Jeretit (Pärnu Kalev).

Filter Maanteekarikasarja 4. etapp, Haapsalu 11. Rattaralli toimub 7. augustil. Seni saavad rattaspordihuvilised end vormis hoida Filter  Temposõidukarikasarjas, mis jätkub 8. juunil Viimsis 17 km distantsiga.


 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles