Video: Man Unitedi legendide klubi tegi veerand tunniga 0:4 kaotusseisust 4:4 viigi

Ott Järvela
, vastutav toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Salford City võitles end 0:4 kaotusseisust 4:4 viigini.
Salford City võitles end 0:4 kaotusseisust 4:4 viigini. Foto: twitter.com/SalfordCityFC

2014. aasta märtsis ostsid endised Manchester Unitedi staarid Ryan Giggs, Gary Neville, Phil Neville, Paul Scholes ja Nicky Butt ära toona Inglismaa tugevuselt seitsmendas liigas mänginud Salford City jalgpalliklubi.

Tegemist on Manchesteri eeslinnas asuva väikeklubiga, millesse vutilegendid ka korralikult investeerima hakkasid. Praeguseks on tõustud kuuendasse liigasse (National League North), kus võideldakse pääsu eest viiendale tasemele, mis poleks enam piirkondlik, vaid üleriigiline.

Tuleb välja, et lisaks rahale on Man Unitedi legendid suutnud Salfordi meeskonda süstida ka korralikku annust neid tšempioniteks teinud võitlejahinge. Laupäeval kohtus Salford võõrsil Kidderminster Harriersi meeskonnaga ja avastas end 56. minutil 0:4 kaotusseisust.

Sama seis oli tablool ka veel 80. minutil, aga siis hakkas juhtuma - Salford skooris 81., 89. ja 90+2. minutil ning seis oli 4:3. 90+5. minutil teenis Salford penalti, mille Tom Walker minut hiljem ka realiseeris ja kodupubliku (mängu jälgis 2524 pealtvaatajat) šokiks Kidderministerilt viigipunkti röövis.

Salford City on hetkel liiga liider, aga Harrogate Town, kellel üks mäng vähem peetud, kaotab vaid ühe punktiga. Otse viiendasse liigasse tõuseb vaid võitja, teisele kuni seitsmendale kohale jäänuid ootab ees play-off.

Endised Manchester Unitedi staarid (vasakult) Ryan Giggs, Gary Neville, Phil Neville, Nicky Butt ja Paul Scholes, kes on Salford City omanikud.
Endised Manchester Unitedi staarid (vasakult) Ryan Giggs, Gary Neville, Phil Neville, Nicky Butt ja Paul Scholes, kes on Salford City omanikud. Foto: Yui Mok/PA Wire/Press Association Images
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles