Mayweather plaanib McGregori veel sel aastal läbi klohmida

Viljar Voog
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather ja Conor McGregor
Floyd Mayweather ja Conor McGregor Foto: Isaac Brekken/AP/Scanpix

Poksimaailmast alistamatuna erru läinud superstaar Floyd Mayweather võtab vastu uue väljakutse. «Ma mõtlen MMAs võitlemisele. Olen seda kaalunud. Alustasin Miamis treeningutega. Võitlust võib oodata ilmselt aasta lõpuks,» vahendas Fight Hype ameeriklase sõnumit. «Hetkel on see 50-50, mitte veel 100 protsenti kindel, aga oleme trennidega alustanud.»

Mayweahteri sõnul pole ta veel jõutreeningute juurde jõudnud, vaid esimesed harjutused keskenduvad 41-aastase sportlase liikuvuse ja vastupidavuse parandamisele. Tema peamiseks treeneriks on UFC-sarja valitsev maailmameister Tyron Woodley, kuid Mayweather rõhutas, et ta küsib õpetussõnu kõigilt vabavõistluse erinevate distsipliinide ekspertidelt jju jitsust maadluseni. «Enne kui puuri astun, pean ma olema mitmekülgne, igakülgne.»

Lisaks erinevatele võitlusstiilidele peab Mayweather harjuma ka teistsuguste tingimustega – võitlusareenil on nelja asemel kaheksa nurka, sportlased on paljajalu ja kindad on haarete tarvis kergemad ja avatud. See viimane on ameeriklasele igati meelepärane: « Arvate, et ma olen 200-grammiste kinnastega kiire? Kujutage ette, kui väle ma veel 100-grammistega oleks.»

Mayweather lisas: «Sa ei tea kunagi ette, kuidas asjad võivad minna või mis võib juhtuda. MMAs võib kõike juhtuda. See on jõhker. Väga-väga jõhker.»

Kuigi Mayweather ei maininud jutuajamises UFC sarja või tema potentsiaalset vastast, on ilmselge, mille suunas tema treeningud liiguvad. Kui MMA-täht Conor McGregor sai kohe esimeses profipoksimatšis vastaseks legendaarse Mayweatheri ja kaotas, siis nüüd tahab ameeriklane sama vastase vastu tõestada, et tema suudab ala vahetada võidukalt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles