Õuduste poolaeg rikkus Eesti koolitunni

Kristjan Jaak Kangur, Tbilisi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Viimati kolme ja poole aasta eest Eesti koondises mänginud Igor Morozov (nr 24) jäi eile mitmel puhul hätta - nagu ka sel pildi duellis Solomon Kvirkveliaga.
Viimati kolme ja poole aasta eest Eesti koondises mänginud Igor Morozov (nr 24) jäi eile mitmel puhul hätta - nagu ka sel pildi duellis Solomon Kvirkveliaga. Foto: DAVID MDZINARIŠVILI/REUTERS/SCANPIX

Mis eelmine kord töötas, see nüüd lagunes, ja mis eelmine kord soovida jättis, seda polnud nüüd enam alleski – paraku võib just nii kokku võtta Gruusia ja Eesti maavõistluse avapoolaja. Eesti jäi juba kuuendal minutil kaotusseisu, oli terve poolaja tehniliste grusiinide surve all ega suutnud ise rünnakul luua kõige vähematki.

Kui mängus Armeeniaga suudeti vastase väravale ohtu tekitada peamiselt nurga- ja karistuslöökidest ning Taijo Teniste pikkadest audivisetest, siis Tbilisis võis seda avapoolajal näha vaid korra: Igor Morozov sai nurgalöögi järel terava nurga alt tugevalt lüüa, paraku jäi võõrustajate väravavaht Giorgi Makaridze pallile ette.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles