Postimees Tbilisis. Siim Luts: peame suutma ise palliga enesekindlamad olla

Kristjan Jaak Kangur, Tbilisi
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gruusia - Eesti 2:0
Gruusia - Eesti 2:0 Foto: DAVID MDZINARISHVILI/REUTERS/Scanpix

Eesti jalgpallikoondise poolkaitsja Siim Luts tõdes pärast 0:2 kaotust Gruusiale, et Eesti koondis peab leidma julguse oma mänguga ise teravusi tekitada, mitte vastase surve alla jääda.

«Avapoolajal käis kõik Gruusia taktikepi all, me ei suutnud oma mängu neile üldse peale suruda,» nentis teisel poolajal mängu sekkunud ja teravust toonud vasakäär. «Võib-olla ei ole kokkumäng alati kõige parem, aga selle taha ei saa ju ka pugeda. Vahel tuleb selliseid mänge ette: näiteks Armeenia vastu alustasime väga hästi. Siin läks teisiti,» lausus Luts.

Ta lisas, et sügisestes Rahvuste Liiga mängudes suudame mängida kõigi vastastega. «Tuleb ise palliga enesekindlam olla,» uskus Luts koondise võimalustesse. «Loodame, et kaitse peab ja suudame ise rohkem domineerida, see toob edu.»

Morozov: tagasi koondises olla on suur au

Üle kolme ja poole aasta taas koondisekutse saanud ja 90 minutit mänginud Igor Morozov tunnistas, et avaväravas jääb osa süüd ka tema õlule. «Kohe alguses jäime surve alla ja minu ebaõnnestunud klaarimisest tuli värav. Oleks võinud paremini tegutseda,» ütles ta.

Mängule jagus Morozovil mõistetavalt vähe kiidusõnu. «Tulemus polnud kõige parem, pidime tunnistama vastase paremust. Koondises olla on muidugi jälle suur au, aga täna läks nii nagu ta läks. Midagi hullu polnud, tuli mängida nii, nagu treener rääkis, proovisin tema antud ülesanded täita. Tuleb edasi töötada, terve eelmine aasta jäi vahele, aga ettevalmistusperiood oli hea,» ütles pikalt vigastusega kimpus olnud keskkaitsja. «Nüüd tuleb tänast mängu analüüsida ja siis hakkame edasi tööd tegema.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles