Autojuht peksis tema peale karjunud 21-aastase tippratturi haiglasse

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Daniel Martinez (vasakul)
Daniel Martinez (vasakul) Foto: Joaquin SARMIENTO/AFP

21-aastane Kolumbia jalgrattur Daniel Martinez (EF Education First-Drapac) sattus teisipäeval juhtunud kahetsusväärse intsidendi järel haiglasse.

«Ma treenisin Itaalias ning auto peaaegu tappis meid ära. Me protestisime ja autojuht läks hulluks. Ta ronis autost välja ja lõi mind lõuahaagiga nokauti. Teisel kutil lõi ta huule katki ning seejärel põgenes,» kirjeldas Martinez juhtunut.

Koos Martineziga treenisid samal ajal tema kaasmaalased Julián Cardona ja Miguel Eduardo Florez. Ciclowebi andmetel sõitis auto neist lähedalt mööda ning ratturid oleksid äärepealt kukkunud. Martinez oli seepeale autojuhi peale karjunud, misjärel juhtus eelnevalt kirjeldatu. Kuna ratturid ei jätnud auto numbrimärki meelde, pole ründajat ka kätte saadud.

Martinezi treeneri Michele Bartoli sõnul paraneb rattur jõudsalt, küll aga on mehel probleeme mäluga. «Helistasin talle ning temaga tundub kõik korras olevat. Ta tundis mu hääle ära, kuid viimasest paarist kuust ei mäleta ta mitte midagi. Ta ei mäleta, et vahetas meeskonda ega seda, et sõitis Kataloonia velotuuril hästi. Ta jääb haiglasse, et läbida veel mõned uuringud.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles