Arbeti hooaeg on ilmselt läbi, Jõesaar võib täna väljakule naasta

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gregor Arbet.
Gregor Arbet. Foto: Mihkel Maripuu

Kalev/Cramo korvpallimeeskond asub täna koduses meistriliigas järjekordset võitu vormistama Gregor Arbetita, kes vigastas üleeilses Pärnu Sadamaga mängus säärelihast.

«Seis ei ole hea,» tõdeb Kalevi abitreener Indrek Reinbok. «Suure tõenäosusega ootab Gregorit ees pikk mängupaus, kuigi vigastuse täpne sisu selgub täna, mil tehakse ultraheliuuring.»

Võistkonna füsioterapeaudi Priit Lehismetsa esialgse hinnangu kohaselt võib tegu olla säärelihase rebendiga. See aga tähendaks, et 34-aastase ääremängija hooaeg oleks igal juhul lõppenud ning vaevalt ta ka suvel mängida saaks.

«Raske on ennustada, kui kaua taolisest vigastusest välja tulemine aega võib võtta. Taastumine sõltub palju ka mängija vanusest,» lisas Reinbok.

Kahekuulise pausi järel võib täna mängus TLÜ/Kaleviga aga taas väljakul näha Janari Jõesaart, kes on jalavigastusest kenasti taastunud. 

«Janari on paar-kolm päeva trennides kaasa löönud. Tema füüsiline konditsioon on hea, sest ta on teinud individuaalse programmi järgi trenni. Ka talla all katki läinud luu on kenasti kokku kasvanud. Nüüd peab ta lihtsalt sammhaaval mängurütmi uuesti leidma,» selgitas Reinbok.

Kahe Kalevi kohtumine algab Kalevi spordihoones kell 19.00. Kui suurel Kalevil on puudu kindlasti Arbet ja ilmselt saavad puhkust veel üks või kaks mängijat (juba pühapäeval kohtub meeskond Ühisliigas võõrsil Himkiga), siis väikese Kalevi poolel ravivad vigastusi Reimo Tamm, Mario Paiste ja Tom Kaldre.

Janari Jõesaar.
Janari Jõesaar. Foto: Mihkel Maripuu
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles