Üllatajast jagu saanud Ostapenko jõudis Miami turniiril finaali

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jelena Ostapenko.
Jelena Ostapenko. Foto: Wilfredo Lee/AP

Jelena Ostapenko (WTA 5.) jõudis Miami tenniseturniiril finaali. Poolfinaalis alistas lätlanna mõnevõrra üllatuslikult nõnda kaugele purjetanud USA esindaja Danielle Collinsi (WTA 93.) 7:6, 6:3.

Kaheksa parema hulgas Venus Williamsi alistanud maailma Collins osutas tugevat vastupanu ka Ostapenkole. Ta murdis esimeses setis kahel korral vastase servigeimi, kuid samamoodi andis ära kaks enda pallingugeimi. Kiires lõppmängus olid Ostapenko võidunumbrid 7:1. Teises setis murdis lätlanna kahel korral Collinsi servi ning sellest piisas, et triumfeerida.

Finaalis läheb Ostapenko vastamisi maailma edetabelis 12. kohal oleva Sloane Stephensiga. Ameeriklanna alistas veidi enam kui kaks tundi kestnud poolfinaalis Valgevene esindaja Viktoria Azarenka 3:6, 6:2, 6:1.

Meeste turniiril on selgunud poolfinaalpaarid. Argentina mängija Juan Martin Del Potro (ATP 6.) kohtub ameeriklase John Isneriga (ATP 17.) ning Saksamaa esindaja Alexander Zverev (ATP 5.) võtab mõõtu hispaanlase Pablo Carreno Bustaga (ATP 19.).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles