Ferguson: Van der Sar kaalus karjääri jätkamist

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Edwin van der Sar
Edwin van der Sar Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpalliklubi Manchester Unitedi peatreener Sir Alex Ferguson avaldas, et tänavuse hooaja järel karjääri lõpetav väravavaht Edwin van der Sar kaalus vahepeal jätkamist.

Täna peetakse Inglismaa kõrgliiga viimane voor, juba rekordilise 19. meistritiitli kindlustanud Manchester United võõrustab Blackpooli, van der Sari jaoks on see viimane mäng ManU kodustaadionil Old Traffordil, vahendab AFP.

Tema karjääri viimaseks mänguks on järgmisel laupäeval peetav Meistrite liiga finaal Barcelona vastu, see peetakse Londonis Wembley staadionil.

Van der Sar on tänavusel hooajal olnud väga heas vormis ning mitmed tiimikaaslased on teda õhutanud karjääri jätkama, Ferguson avaldas, et lõpuks hakkas ka van der Sar kahtlema, kas ikka tasub lõpetada.

«Edwin otsustas, et tahab tipus lahkuda, kuid eelmisel nädalal tekkisid tal väikesed kahtlused. Ta tuli minu juurde ja ütles, et kaalub oma otsuse muutmist. Vastasin, et ta peab kiiresti mõtlema, sest me oleme uue väravavahi palkamisele üsna lähedal. Paar päeva hiljem tuli ta tagasi ja ütles, et jääb ikka oma esialgse otsuse juurde. Arvan, et tema vanuses on see igati mõistlik tegu,» rääkis Ferguson.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles