Šiauliai peatreener: Leedu liiga on nagu Hispaania liiga

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Antanas Sireika
Antanas Sireika Foto: Darius Mataitis/SCANPIX BALTICS

Šiauliai korvpallimeeskonna peatreeneri Antanas Sireika sõnul on Leedu liiga tase viimaste aastate tugevaim. Kogenud juhendaja võrdles kodumaa liigat tasavägise Hispaania liigaga. 

«Ma ei kiitle, vaid hindan seda tulemuste järgi, sest kui mängib liiga kümnes ja üheksas seal Žalgirise või Rytasega, siis käib võrdne võitlus. Nevežis on tabelis üheksas ja nad võitsid Lietuvos Rytast,» rääkis 61-aastane Sireika ETV spordisaatele.

Sireika jätkas: «Minu arvates on Leedu liiga nüüd nagu Hispaania liiga, kus Barcelona peab kartma, et kaotab Murciale või Estudiantesele. See näitab, et liiga on heal tasemel ja tugev ning pole meeskondi, keda võib ühe käega võita.»

Leedu treeneri hoolalused said Balti liiga pronksiseeria esimeses vaatuses võõral väljakul 88:86 jagu Tartu meeskonnast. Kordusmäng peetakse järgmisel kolmapäeval Leedus Šiauliai koduväljakul. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles