Liverpooli poolkaitsja jääb järgmisest mängust eemale

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp.
Jürgen Klopp. Foto: Rui Vieira/AP

Liverpooli jalgpalliklubi läheb laupäeval Inglismaa kõrgliigas vastamisi Crystal Palace’iga. Jürgen Klopp rääkis mängueelsel pressikonverentsil vigastatud mängijatest.

Kindlasti jäävad homsest mängust vigastuse tõttu eemale poolkaitsja Emre Can ja kaitsja Joe Gomez, kuid paranemismärke näitab pikalt vigastatud olnud kaitsja Nathaniel Clyne, kes ilmselt peagi ka väljakule pääseb.

Saksamaa koondislane Can vigastas end koondisepausil. «Emre on nädalavahetusel väljas,» kommenteeris Klopp. «Tal läheb paremaks, palju paremaks. Loodetavasti saab ta meiega pühapäeva hommikul treenida ning siis peaks ta uuesti korras olema,» selgitas peatreener.

Klopp peab hakkama saama reedel koondisekarjääri kolmanda mängu pidanud Gomezita, kes vigastas Inglismaa koondise sõprusmängus hüppeliigest. «Ma ütlesin eile poistele, et me kaotasime Joe, aga lõpuks on tagasi Clyney. Ta on tagasi olnud juba mõned nädalad. Tema näol on tegemist hea valikuga,» ütles Klopp.

Pisivigastused kimbutasid ka ründajat Dominic Solanket ja kaitsjat Andy Robertsoni, kuid nemad on Kloppi hinnangul homseks lahinguks mängukõlblikud. Iseasi, kas ja kui palju Klopp neile mänguminuteid annab.

Liverpool hoiab 31 vooru järel liigatabelis 63 punktiga kolmandat kohta, Crystal Palace paikneb 30 silmaga 16. positsioonil. Homne mäng algab Eesti aja järgi 14.30.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles