Mourinho: Zlatan lahkumine oli Euroopa jalgpallile suur kaotus

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic.
Zlatan Ibrahimovic. Foto: LOS ANGELES GALAXY/imago/Bildbyran

Manchester Unitedi peatreeneri Jose Mourinho sõnul oli Zlatan Ibrahimovici siirdumine Los Angeles Galaxysse Euroopa jalgpalli jaoks kurb moment.

Ibrahimovic lõpetas eelmisel nädalal enneaegselt lepingu Manchester Unitediga ning liitus MLSi klubi Los Angeles Galaxyga.

Kui oma esimesel hooajal lõi Ibrahimovic Manchester Unitedi särgis 28 väravat, siis tänavusel hooajal sai ta kirja vaid ühe tabamuse. Tõsi, Ibrahimovic vigastas mäletatavasti mullu aprillis põlve ning naasis väljakule alles novembris.

«Alati on kurb, kui suured mängijad lahkuvad. Mäletan väga hästi näiteks Luis Figo viimast matši Milano Interis. See oli kurb hetk, sest taipasin, et suurmängija karjäär ongi lõppemas,» ütles Mourinho.

«Zlatan on suur mängija ning Euroopa jalgpall kaotas ta nüüdseks igaveseks. Ta ei suuda enam sellele tasemele kerkida,» tõdes Mourinho. «Aga need paar aastat Galaxys tulevad talle ja USA jalgpallile kindlasti kasuks.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles