Endine Inglismaa jalgpallikoondise kapten viidi kriitilises seisundis haiglasse

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ray Wilkins
Ray Wilkins Foto: TOM HEVEZI/AP

Endine Inglismaa jalgpallikoondise kapten ja pikaaegne Chelsea mängija ning abitreener Ray Wilkins on pärast südame seiskumist kriitilises seisundis ja viibib haiglas, vahendab BBC.

Wilkinsi abikaasa Jackie sõnul on 61-aastase endise jalgpalluri seisund väga halb. «Ta on väga haige. Ta viidi kunstlikku koomasse. Asi on väga, väga halb.»

Aastatel 1976–1986 Inglismaa koondises 84 mängu pidanud ja kolm väravat löönud Wilkins mängis 26-aastase mängijakarjääri jooksul 12 erineva klubi eest, nende seas Chelsea, Manchester Unitedi, AC Milani ja Pariisi Saint-Germaini värvides. 

Treenerina on ta juhendanud Queens Park Rangersi, Fulhami, Chelsea, Watfordi, Millwalli, Aston Villa klubisid. 2014. aasta novembris käis Wilkins ka Eestis kui juhendas Jordaania koondist. Jordaania kaotas 0:1 ning britt naljatles, et kohati olid mängijad kui lumememmed.

«Nende meeste jaoks oli ikka väga külm. Isegi mul oli väga jahe, sest Jordaanias on ju 27 kraadi. Kuid kutid peavad olema tugevad. Järgmisel korral läheme Moskvasse, kus sajab lund. Nad peavad sellega samuti hakkama saama!»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles