Eveli Saue edestas mitmeid profisportlasi ja teenis Eesti meistrivõistlustel hõbeda! (1)

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eveli Saue.
Eveli Saue. Foto: Marianne Loorents / Virumaa Teataja

Täna toimusid Haanjas laskesuusatamise täiskasvanute Eesti meistrivõistlused, kus võitjateks krooniti Meril Beilmann ja Roland Lessing.

Naiste 15 kilomeetri individuaaldistantsil oli kiireim Meril Beilmann, kes jõudis finišisse ajaga 52.44,4. Tiirudes näitas Beilmann väga kindlat kätt, eksides vaid viimases tiirus (0-0-0-2).

Beilmanni järel noppis hõbemedali endine Eesti parim naislaskesuusataja, 34-aastane Eveli Saue (+55,2; 1-0-0-2), kes lõpetas karjääri juba kuus hooaega tagasi. Pronksmedali sai kaela Grete Gaim (+1.30; 0-2-1-1).

Meeste 20 kilomeetri individuaaldistantsil tuli võitjaks vanameister Roland Lessing, kes sarnaselt Beilmannile eksis tiirudes kahel korral (0-2-0-0) - võiduajaks 55.35. Hõbemedalile tuli Rene Zahkna (+29,5; 1-0-0-1), poodiumi kolmanda astme hõivas Kauri Kõiv (+1.28,3; 0-1-1-1).

Tulemused leiab siit.

Eesti meistrivõistluste esikolmik poodiumil.
Eesti meistrivõistluste esikolmik poodiumil. Foto: Eesti Laskesuusatamise Föderatsioon
Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles