Video: Varraku Dzukija kaotas Leedus Kurtinaitise Rytasele

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Alar Varrak
Alar Varrak Foto: Mihkel Maripuu

Alar Varraku juhendatav Alytuse Dzukija teenis Leedu korvpalliliigas hooaja 19. kaotuse, vandudes kodus numbritega 73:81 alla Vilniuse Lietuvos Rytasele.

Alytus kaotas avapoolaja 38:47 ja teisel poolajal kuulsa Rimas Kurtinaitise poolt juhendatava Rytase vastu mängu tagasi tulla enam ei suutnud. 

«Pole midagi öelda: Rytas oli meist parem ja vääris võitu. Tabasime kaugviskeid 20 ja vabaviskeid 60-protsendiliselt. Kui tahame Rytase-sugust võistkonda võita, peab meie mäng paremini õnnestuma,» tõdes 35-aastane Varrak pärast mängu pressikonvrentsil.

Rokas Giedraitis oli Rytase resutlatiivseim 17 punktiga, Alytusele tõi Parrish Petty 13 punkti ja 10 lauapalli.

Rytas paikneb Leedus 23 võidu ja 5 kaotusega teisel ning Alytus 9 võidu ja 19 kaotusega kaheksandal kohal. Lähimal jälitajal Nevežisel on kaks võitu Alytusest vähem, seega liigub Varraku klubi hetkel kindlalt play-off'i ja Kaunase Žalgirisega veerandfinaalis kohtumise suunas.

Turniiritabel

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles