Video: karmilt kukkunud NBA mängija viidi väljakult otse haiglasse

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Patrick McCaw (pikali)
Patrick McCaw (pikali) Foto: Rich Pedroncelli/AP

Eilses NBA kohtumises Golden State Warriorsi ja Sacramento Kingsi vahel sai õnnetult vigastada Patrick McCaw, kes viidi otse korvpalliplatsilt haiglasse.

112:96 Warriorsi võiduga lõppenud kohtumise kolmanda veerandaja lõpus tegi Vince Carter korvi rünnanud McCaw vastu õnnetu vea, misjärel kukkus McCaw vastu maad. Korvpallur viidi haiglasse uuringutele, kus õnneks tõsiseid vigastusi esimese hooga ei tuvastatud. 

Vea teinud Carter oli juhtunust šokis. «Loodan, et temaga on kõik korras. Mängin seda mängu, sest armastan seda ning ma ei taha näha, et keegi viga saab. Võite ükskõik mida öelda – see oli õnnetus.»

Ka Warriorsi mängija Draymond Greeni sõnul oli tegu lihtsalt õnnetu olukorraga. «Vince ei ole sellist tüüpi mängija, ta pole kunagi selline olnud. Selliseid asju paraku juhtub. Nii kõrgele hüpates võib väga kergelt tasakaalu kaotada. Tean, et praegune olukord on Vince’ile raske.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles