M-Sport mälestab Korsika rallil hukkunud ajakirjanikku

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vormel 1 Barcelona testipäeval mälestati liiklusõnnestuses hukkunud Henry Hope-Frosti.
Vormel 1 Barcelona testipäeval mälestati liiklusõnnestuses hukkunud Henry Hope-Frosti. Foto: XPB/XPB Images/Press Association Images

Märtsi alguses suri mootorrattaavariis tunnustatud mootorispordi ajakirjanik Henry Hope-Frost. 47-aastase kirjamehe mälestuseks teeb M-Spordi rallimeeskond Korsika MM-rallil ilusa žesti.

Nimelt laseb M-Sport Korsika rallil stardis oleva kolme auto peale kleepida Hope-Frosti kolme poja nimed. «Ta oli härrasmees, kelle iseloomu, professionaalsust ja entusiasmi ei unustata kunagi,» ütles meeskonna juht Malcolm Wilson.

Hope-Frosti kaotus oli auto- ja motospordimaailmale suur šokk. Järelhüüetes võtsid mehe austuseks sõna mitmed spordi suurkujud, teiste seas ka Jenson Button. «Suur mees kaotas oma elu liiklusõnnetuses. Ta oli intervjuusid tehes alati nii kirglik. Tundsin end temaga rääkides loomulikult. Saadan sinu perele armastust,» kirjutas Button Twitterisse.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles