Hollandis omavärava löönud Mets: pole vahet, kelle nimi protokolli märgiti

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karol Mets.
Karol Mets. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Eesti koondise ja NAC Breda jalgpallur Karol Mets kommenteeris sotsiaalmeedia vahendusel eilset 1:5 kaotusmängu PSV Eindhoveni vastu.

«Eile oli küll selline kord, kus tulemus ei kajasta mängupilti. PSV andis meile palju ruumi, mida oleksime pidanud paremini ära kasutama ning selle pealt ka resultaati saavutama,» teatas 90 minutit mänginud Mets.

Tegemist polnud NACi hooaja suurima kaotusega, sest novembris tunnistati Amsterdami Ajaxi 8:0 paremust. See on ilmselt õrn lohutus.

«Väga raske on aktsepteerida, et kuidas me sellise skooriga kaotasime. Olime mängus sees, kohati domineerisime ja ainult viimasel pooltunnil kadus meeskondlik mäng veidi,» lisas Mets.

PSV neljas tabamus kirjutati eestlase omaväravaks. Mets sellest suurt numbrit ei teinud. «Peapuude oli väga õrn, nii et pole erilist vahet, kelle nimi sinna protokolli märgiti,» kommenteeris ta.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles