Oliver Orav: meil oli õnne lihtsalt natuke rohkem

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Selver ei kuulu koosseisumuudatuste tõttu küll tänavu favoriitide hulka, ent oma võimalused on neil eesotsas Oliver Orava (paremal) terava käega saarlaste üllatamiseks olemas.
Tallinna Selver ei kuulu koosseisumuudatuste tõttu küll tänavu favoriitide hulka, ent oma võimalused on neil eesotsas Oliver Orava (paremal) terava käega saarlaste üllatamiseks olemas. Foto: Tairo Lutter

Viimasena tagas Eesti võrkpalli meistrivõistlustel koha nelja parema seas Tallinna Selver, kes alistas põnevas veerandfinaalseerias mängudega 2:1 Rakvere.

Pärast avamängu 3:0 seljavõitu paistis Selver kindlalt edasipääsu poole liikuvat, ent Rakverel õnnestus laupäevane teine kohtumine kodupubliku ees tulemusega 3:2 enda kasuks kallutada. Eile Tallinnas peetud otsustav vaatus lõppes aga Selveri võiduga. Lõppskooriks kujunes taas 3:2, just nagu neljast eelmisest omavahelisest mängust kolmes oli juhtunud.

Mõlemapoolsete suurte tõusude ja mõõnadega mängu otsustava geimi võitis Selver suisa 15:5. «Meil oli õnne lihtsalt natuke rohkem,» tunnistas Selveri liider Oliver Orav ausalt. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles