Kontaveit säilitas kohta, Kanepi langes

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Anett Kontaveit
Anett Kontaveit Foto: Grant Winter/imago/Uk Sports Pics Ltd/Scanpix

Äsja avaldatud maailma tennise edetabelis püsib Anett Kontaveit kolmandas kümnes, Kaia Kanepi langes kolm kohta.

Miami turniiri teises ringis Maria Sakkarile (nüüd WTA 47.) kaotanud Kontaveit on jätkuvalt 28. kohal, Miami turniiri avaringis vigastuse tõttu Christina McHale'ile loobumisvõidu andnud Kaia Kanepi langes kolm kohta ning on 62. positsioonil.

Esikaheksas muudatusi pärast Miami Open tenniseturniiri polnud: esireketina jätkab rumeenlanna Simona Halep, teisel kohal on Taani tennisist Caroline Wozniacki ning kolmas on hispaanlanna Garbine Muguruza. Neljas on ukrainlanna Elina Svitolina, viies Miami turniiri finaali jõudnud lätlanna Jelena Ostapenko, kuues tšehhitar Karolina Pliškova, seitsmes prantslanna Caroline Garcia ning kaheksas ameeriklanna Venus Williams. 

Miami tenniseturniiri finaalis Ostapenko alistanud Sloane Stephens tõusis üheksandale kohale. Pärast emaks saamist taas tipptennisesse naasnud Serena Williams on tõusnud 42 kohta ning on tabeli 449. real. 

Meeste esireketiks tõusis hispaanlane Rafael Nadal, teiseks langes Roger Federer ning kolmandana jätkab horvaat Marin Cilic. Koha võrra, neljandaks tõusis Miami tenniseturniiril finaali jõudnud sakslane Alexander Zverev, viies on bulgaarlane Grigor Dimitrov ning kuuendana jätkab argentiinlane Juan Martin del Potro. Esikümnesse tõusis ka Miami turniiri võitnud John Isner. 

Jürgen Zopp tõusis viis kohta ning on 141., esituhandesse kuuluvad ka Vladimir Ivanov (ATP 652.) ja Kenneth Raisma (ATP 859.)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles