Video: Türgi liiga parim väravakütt tähistas väravat üliveidralt

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bafetimbi Gomis.
Bafetimbi Gomis. Foto: Seskimphoto/imago/Seskim Photo

Istanbuli Galatasaray jalgpallimeeskond alistas pühapäeval Türgi meistrivõistlustel Tabzonspori meeskonna 2:1. Peamiseks jututeemaks pärast mängu pole lõppskoor, vaid Bafetimi Gomis’ väravatähistus ja Trabzonspori ainus tabamus.

Sofiane Feghuli pani Istanbuli meeskonna poolehoidjad rõkkama juba seitsmendal minutil, kui viis koduväljakul mänginud Galatasaray juhtima. Fännidele pakkus meelelahutust teisel poolajal matši teise värava löönud Gomis, kes tähistas tabamust eriti kummalisel, aga talle omaseks saanud moel.

See polnud mängu kõrghetk, sest ilmselt kaalub teisel üleminutil löödud Trabzonspori tabamus selle kuhjaga üle. Nimelt märkas Juraj Kucka, et Galatasaray puurilukk Fernando Muslera on väravast väljas ning saatis palli võrku keskjoone lähistelt. See külalismeeskonda kaotusest ei päästnud.

Galatasaray hoiab 27 vooru järel Türgi meistrivõistlustel 57 punktiga esikohta, Trabzonspor paikneb 42 silmaga viiendal positsioonil. Gomis on 26 tabamusega Türgi kõrgliiga parim väravakütt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles