Jalgpalliklubi omanik võeti omapärasel põhjusel uurimise alla

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
McDonald'si eine võib probleeme tekitada
McDonald'si eine võib probleeme tekitada Foto: Mike Stewart/AP

Kui Accrington Stanley jalgpalliklubi omanik Andy Holt tahtis oma mängijaid kuuenda järjestikuse võidu puhul premeerida, oli selleks vaid üks koht – mõnus eine McDonald’sis. See ei meeldinud põrmugi aga Inglismaa jalgpalliliigale, kes võttis Holti liistule.

Inglismaa tugevuselt kolmandas ehk League Two-s mängiva Accringtoni omaniku poliitika oli seni lihtne: pärast mängu mindi üheskoos mõnda kiirsöögikohta (kui McDonald’s ei kõlba, on selleks ka Burger King või isegi Subway) ning kui kohtumine oli võidetud, maksis eine eest Holt, kui mitte, tuli mängijatel endil kukrut kergitama.

Holt ei varjanud seda ning postitas Twitterissegi, mida ta mängijatega teeb.

See jäi silma ka Inglismaa jalgpalliliiga ametnikele, kes võtsid Holtiga ühendust. Nimelt on boonuste jagamine burgerite näol reeglitevastane, sest nagu selgus – see peaks olema mängijate lepingutes kirjas! 

«Sain EFLilt kirja, mis nõudis selgitust, sest McDonald’s pole nende mängijate lepingus sees. Peab pikalt mõtlema, mida need vennad oma eludega üldse teeksid kui nad minu vigade üle kohut ei mõistaks.»

Holt kinnitas, et mängijate premeerimine ei käi ka klubi rahade eest, vaid tema enda rahakotist. «Kulutan seda nagu tahan! Olen ka meie fännidele kümme minutit tasuta baari lubanud.»

Jalgpalliliiga ametnik kinnitas Telegraphile, et Holtiga on ühendust võetud ning klubi on ka omapoolse seisukoha avaldanud. «See küsimus on menetluses.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles