Eesti kardisõitja võidutses Belgias

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ruben Volt ja Sten Dorian Piirimägi
Ruben Volt ja Sten Dorian Piirimägi Foto: Erakogu

Belgias Mariembourgi ringrajal peetud IAME International Openi võistlusel näitasid Eesti kardisõitjad taas head kiirust. Võistlus peeti keerulistes oludes, kus ei puudunud ei vihm, tuul ega ka veidi päikest.

Kõige võimsamas, Super Shifter klassis olid rajal Kaspar Korjus ja Sten Dorian Piirimägi. Piirimägi lõpetas esimese sõidu kolmandal kohal, tegi teises sõidus aga veelgi tugevama alguse, tõusis sõidu algusfaasis liidriks ja oma kohta enam ei loovutanud. Korjus lõpetas mõlemad sõidud viiendana.

Klassis Senior oli eestlastest rajal Siim Leedmaa. Ajasõidus 30. Kohaga leppinud Leedmaa tõusis eelsõitudes kaheksandaks, kuid sai kahe sõidu kokkuvõttes 33. koha.

Klassis Junior oli rajal kolm Eesti poissi, Rimmo Kadapik, Ken Oskar Algre ja Ronan Patrick Hakala, kellest parimana sai Algre neljanda koha. Kadapik oli kokkuvõttes kaheksas ja Hakala üheksas.

Klassis Mini näitas taas head kiirust Ruben Volt, kes võitis vihmas peetud esimese finaalsõidu, kuid pidi kuivas veidi kohti loovutama. Kokkuvõttes sai Volt teise koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles