Video: Eesti tippvõitleja astub pärast pooleaastast pausi taas võitlusareenile

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Markko Moisar
Markko Moisar Foto: Erik Prozes / Postimees

Viimati sügisel King of Kingsi tiitlimatšil kohtunike hinnetega napilt kaotanud Markko Moisar on taastanud hea vormi ning valmis 14. aprillil Tartus toimuvaks Duel 1 Fightiks. Moisari vastane küll muutus, kuid kõva lahingut näeb õhtu peamatšis kindla peale.

Keilast pärit Eesti üks parimaid võitlejaid Markko Moisari võitlustesse on jäänud poole aasta pikkune vahe. Viimati sügisel Tallinnas toimunud King of Kingsil jäi tiitlivöö napilt saamata, kuid järgmisel nädalal midagi juhuse hooleks ei jäeta. «Pärast tiitlimatši ma mõnda aega puhkasin, läksin Taisse treeninglaagrisse ja nüüd olen valmistunud järgmiseks võitluseks,» ütles Moisar.  

Oma esialgse vastase serblase Aleksander Konovaloviga oli Moisar Tais treenides kohtunud ja pidas teda väga kiire liikumisega võitlejaks. Kuigi Konovalovi varasalves on kümneid nokaute, siis see eestlast ei hirmutanud.

Siiski saabus eelmisel nädalal Serbiast teade, et Konovalov on saanud raskelt vigastada ja peab Tartusse sõitmisest loobuma. Korraldajate kiire ja eduka töö tulemusena saabub Moisari vastu ülitugev valgevenelane Maksim Petkevitš, kelle eesmärgiks on saada maailma parimaks võitlejaks.

Moisar oma treeningutes ja võitlusplaanis muudatusi seoses vastase vahetusega tegema ei hakka. «Otseselt ei mõjuta. Mänguplaani ei muuda. Ma teen oma tööd, kiirusega üritan vastase eksima panna ja siis lähen edasi,» kirjeldas ta.

Duel 1 Fight Series toimub 14. aprillil Tartu A. Le Coq spordihoones.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles