Eesti koondislane lõi Slovakkias hooaja tähtsaimas mängus värava

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Artur Pikk (paremal) Ružomberoki särgis.
Artur Pikk (paremal) Ružomberoki särgis. Foto: MFK Ružomberok / Rudolf Maškurica

Eesti jalgpallikoondise vasakkaitsja Artur Pikk säras Slovakkia karikasarjas, aidates väravaga oma koduklubi Ružomberoki 2:1 võiduni.

«Karikas on meie jaoks praegu väga tähtis, üritame seda võita. Treener rõhutab ka, et see on kõige olulisem. Peame vaimselt valmis olema, vastane pole lihtne: Žilina. Pole lihtne, aga meid ootab kaks mängu, proovime finaali pääseda,» rääkis Pikk hiljuti Eesti koondisega Armeenias viibides. Nüüd peetigi poolfinaali avamäng ja ehkki mullune liigavõitja Žilina asus juhtima, suutis Pikk juba 17. minutil viigistada. Ružomberoki võiduvärava lõi 71. minutil Erik Daniel.

Aleksandr Kulinitš avas väravatearve Sloveenia kõrgliigas, kui Krško sai 2:0 jagu Triglavist. Henrik Ojamaa vormistas aga Horvaatia esiliigas üleminutitel lõppskoori, kui tabelis teisel kohal olev Gorica sai 3:1 jagu eelviimasest meeskonnast Dragovoljacist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles