Väärikas kaotaja Buffon võrdles Ronaldo-Messi tandemit Maradona ja Péléga

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gianluigi Buffon tunnustab Cristiano Ronaldot: oled parim.
Gianluigi Buffon tunnustab Cristiano Ronaldot: oled parim. Foto: JAVIER SORIANO/AFP/Scanpix

Kui ei juhtu kaheksandat maailmaimet, jääb vanameistril Gianluigi Buffonil ka tänavu jalgpalli Meistrite liiga karikas pea kohale tõstmata, sest Torino Juventus kaotas Meistrite liiga veerandfinaali avamängus 0:3 Madridi Realile. Buffon jäi lüüasaamisest hoolimata väärikaks ning tunnustas Cristiano Ronaldot, kes sillutas kahe värava ja väravasööduga Realile tee võiduni.

«Ronaldo on uskumatul tasemel mängija. Nii tema kui ka Messi suudavad vedada meeskonna kõige tähtsamate võitudeni,» rääkis Buffon pärast kaotust portaalile Premium Sport. «Kui vaadata, mis rolli nad oma meeskonna edus mängivad, on nad vabalt võrreldavad Maradona ja Péléga. Mängisime uskumatult kõrgel tasemel esinevate meistrite vastu. Ronaldo on löönud karjääri jooksul 500 väravat, aga leiab endast ikka veel motivatsiooni. Vahel tuleb lihtsalt tunnistada, et vastane on tugevam: seekord oligi just selline õhtu,» lisas Buffon.

40-aastane Buffon on võitnud suures jalgpallis praktiliselt kõik võimaliku, sealhulgas 2006. aastal Itaalia koondisega MM-tiitli, kuid Meistrite liiga võidukarikani pole küündinud. Mullu jõudis Juventus Euroopa suurimas klubisarjas finaali, ent jäi seal 1:4 alla Realile, kelle eest lõi kaks väravat taas just Ronaldo.

Marsi elanik või maalikunstnik?

Portugallase löök andis mõistagi ainest ka naljameestele, kes sättisid Ronaldot erinevatele taustadele. Oma osa andsid huumorisse ka tema kolleegid, näiteks Alvaro Arbeloa soovitas Ronaldol edaspidi mängida marslaste vastu, sest Maal on tal kõik trikid juba tehtud, Peter Crouch tuletas aga meelde, kellega portugallast tegelikult võrdlema peaks. Sõna ütles sekka isegi LeBron James.

 

Are You Not Entertained!?!?! @cristiano That’s just not even fair. Nasty!!

A post shared by LeBron James (@kingjames) on

 

A work of art

A post shared by Bleacher Report Football (@brfootball) on

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles