Šadeiko abikaasa leidis lõpuks töökoha

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Grete Šadeiko ja Robert Griffin III
Grete Šadeiko ja Robert Griffin III Foto: Instagram/ Grete Šadeiko

Grete Griffini (neiupõlvenimega Šadeiko - toim) abikaasa ning tema lapse isa Robert Griffin kuulub taas NFLi meeskonna hingekirja, kui sõlmis aastase lepingu Baltimore Ravensiga.

Griffinit peeti lähiminevikus üheks paljulubavamaks mängujuhiks, kes pärjati kolledžijalgpallis rohkete individuaalsete auhindadega ning 2011. aastal kõige krooniks ka parimale mängijale ette nähtud Heismani karikaga. Aasta hiljem osutus ta ala unelmateliiga NFLi draft’is teiseks valikuks. 

Paraku on Griffini NFLi karjääri saatnud rohked vigastused ning mullu märtsis otsustas Cleveland Browns mängujuhiga lepingu lõpetada. Oma viimase mängu NFLis pidas ta 2017. aasta 1. jaanuaril.

Griffin on aga end pidevalt vormis hoidnud ning see tasus lõpuks ära. Nimelt sõlmis kahekordne Super Bowli võitja Baltimore Ravens (2000, 2012) Griffiniga aastase lepingu. 

USA väljaanded kirjutavad, et vähemalt esialgu mängib 28-aastane Griffin meeskonnas vahetusmängija rolli. Lisaks Griffinile on Ravensi koosseisus veel kaks mängujuhti – Joe Flacco ning Josh Woodrum.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles