Video: Egert Haller tegi Läti liigas elu mängu ja koputab üha kõvemini koondise uksele!

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Egert Haller.
Egert Haller. Foto: BC Valga-Valka

Esimesel aprillil 23. sünnipäeva tähistanud Egert Haller säras eile Läti liiga kohtumises, visates Valga-Valka 105:88 võidumängus Valmiera üle suisa 31 punkti. 

Haller tabas 11 pealeviskest 10 (2p 5-st 5 ja 3p 6-st 5, lisaks vabavisked 7-st 6). Tagamängija võttis ka 3 lauapalli ja tegi ühe vaheltlõike. Ühtegi pallikaotust 25-minutilise mänguaja jooksul tema arvele ei kogunenud.

Valga peatreener Kristaps Zeids oskas juba sügisel Halleri oskusi hinnata, öeldes Postimehele nii: «Tegelikult võib öelda, et see on tal alles esimene hooaeg professionaalse korvpallurina, sest nagu sa ise ütlesid, pärast USAst naasmist ei pääsenud ta Eestis väljakulegi. Vähese mänguaja tõttu on ta hetkel üks meeskonna näljasemaid mängijaid. Ta reageerib minu kriitikale hästi ja analüüsib alati põhjalikult oma esitusi. Egertil on hea vise, ta oskab läbi murda ja sööta. Tänu tugevale kehale ja kiirele sammule on ta kaitses võimeline katma nii endast pikemaid kui lühemaid mängijaid. Aja jooksul saab ta ka kogemusi, kuidas kaitses erinevates olukordades veidi targemini tegutseda. Olen kindel, et aasta või kahe pärast mängib ta Eesti koondises.»

Valga on üks voor enne põhiturniiri lõppu kindlustanud Lätis viienda koha, mis tähendab, et veerandfinaalis minnakse vastamisi Ogrega.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles