Võrkpalli meistrivõistlustel alustati tagumiste kohtade väljajagamist

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rakvere Võrkpalliklubi tagas pääsu Balti liiga finaalturniirile.
Rakvere Võrkpalliklubi tagas pääsu Balti liiga finaalturniirile. Foto: Meelis Meilbaum

Täna alustati Eesti meistriliiga 5.-7. koha selgitamist kolme veerandfinaalide järel konkurentsist langenud meeskonna ehk Rakvere VK, Järvamaa VK ning TTÜ vahel. Avamängus olid vastamisi Rakvere ja Järvamaa ning Rakvere võttis kindla 3:0 (25:18, 25:18, 25:20) võidu.

Kohad 5.- 7. selgitatakse välja turniirisüsteemis, kus kolm meeskonda kõik omavahel korra läbi mängivad, vahendab Volley.

Rakvere meeskond tegutses rünnakul väga ühtlaselt, 11 punkti tõid nii Elia Lulla kui Siim Ennemuist, 10 silma jäi nii Andris Õunpuu kui Karl Maidle kontole. Rakvere vastuvõtt oli koguni 83 protsenti, rünnak 49,3 protsenti. Rakvere võimutses blokis, nii Ennemuisti, Martti Keele kui Joonas Popmani nimele läks 5 sulustamist, kokku pandi Järvamaa rünnakutele blokk ette 19 korral. Servipunkte kogunes 5.

Järvamaa resultatiivseimaks kerkis Relyea Dixon Speller, kes tõi 11 punkti. Virko Vantsi lisas 9 silma. Järvamaa vastuvõtt oli 57,6 protsenti, rünnakuprotsendiks kujunes 40. Blokipunkte teeniti 5 ja servipunkte 2.

6. aprillil kohtuvad Paides Järvamaa ja TTÜ ning 7. aprillil Tallinnas TTÜ ja Rakvere.

7. aprillil tehakse algust ka poolfinaalidega, kus omavahel on vastamisi Saaremaa VK ja Tallinna Selver ning Pärnu VK ja Tartu Bigbank.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles