Video: New Yorgi politsei otsib märatsema kukkunud ning ühe mehe haiglasse saatnud McGregorit taga

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Conor McGregor
Conor McGregor Foto: PA Wire/PA Wire/PA Images

New Yorgis oli neljapäeval kavas UFC 223 võitlusürituse meediapäev, millest kujunes välja aga tõeline kaos.

Neljapäeval teatas UFC, et võtab iirlaselt Conor McGregorilt ära kergkaalu meistrivöö, kuna iirlane pole viimase 18 kuu jooksul oma tiitlit kaitsnud. See tähendas, et laupäeval hakkavad meistrivöö pärast võitlema Max Holloway ja Khabib Nurmagomedov.

Neljapäeval toimunud meediapäevale ilmus kohale ka McGregor, kes ründas millegipärast bussi, kus viibis sees Nurmagomedov ja veel mõned võitlejad.

Pööraseks läinud McGregor ründas bussi, lõhkudes ära selle aknad. ESPNi teatel sai sellest vigastada MMA-võitleja Michael Chiesa ning ta viidi lõikehaavade tõttu haiglasse. Kergemaid vigastusi olevat saanud ka teised võitlejad.

Väidetav põhjus, miks McGregor vandaalitsema kukkus, oli see, et tema sõbral ja treeningpartneril Artjom Lobovil oli nädalavahetusel Nurmagomedoviga konflikt ning McGregor oli seda nüüd lahendama tulnud.

UFC sarja bossi Dana White’i sõnul tähendas McGregori korraldatud jama aga seda, et Lobov ei saa laupäeval UFC 223 üritusel võidelda. Lisaks ütles White, et New Yorgi politsei otsib McGregorit taga ning on tema vahistamiseks välja andnud orderi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles