Arsenal tegi venelastega sotid selgeks 35 minutiga, Akinfejev teenis absurdse kollase

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Arsenal
Arsenal Foto: Andrew Aleksiejczuk/imago/PRiME Media Images

Jalgpalli Euroopa liiga veerandfinaali avamängus teenis Arsenal koduväljakul Moskva CSKA üle veenva 4:1 võidu.

Arsenal läks kohtumist 9. Aaron Ramsey tabamusest juhtima, kuid Aleksandr Golovin viigistas juba 15. minutil mänguseisu. Möödus kaheksa minutit ning Arsenal teenis penalti, mille realiseeris Alexandre Lacazette. Viis minutit hiljem lõi Ramsey kannaga oma teise värava ning Arsenal oli juba 3:1 juhtimas. Kui mängitud oli 35 minutit lõi Lacazette Arsenali 4:1 ette.

Eriti kummaline juhtum leidis aset aga mängu 75. minutil, kui CSKA väravavaht Igor Akinfejev teenis ajaviitmise eest kollase kaardi. Kuna rohkem väravaid selles kohtumises ei löödud, läheb Arsenal kordusmatšile vastu kindlana tunduva 4:1 eduseisu pealt.

Madridi Atletico teenis koduväljakul väärt 2:0 võidu Lissaboni Sportingu üle. Mõlemad väravad löödi avapoolajal, neist esimene oli eriti kiire ning sündis juba 23. sekundil, kui Koke kasutas ära Sportingu kaitsjate jämeda vea. 2:0 värava lõi Antoine Griezmann 40. minutil.

Väravaterohkeks kujunes Roma Lazio ja Red Bull Salzburgi mäng, mille võitis 4:2 Lazio. Kodumeeskonna Lazio väravad lõid Senad Lulic 8., Marco Parolo 49., Felipe Anderson 74. ning Ciro Immobile 76. minutil. Salzburgi eest oli esmalt 30. minutil penaltist täpne Valon Berisha, nende teine värav läks kirja 71. minutil Takumi Minamino nimele.

Teine Red Bulli klubi Leipzig alistas koduväljakul 1:0 tänu Timo Werneri 45. minuti väravale Marseille'.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles