Fernando Alonso mõtleb suurelt ja sihib poodiumikohti

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fernando Alonso.
Fernando Alonso. Foto: James Moy/James Moy Photography/PA Images

McLareni vormelipiloot Fernando Alonso rääkis, et hooaja esimesed sõidud panevad paika, kas nad suudavad mõnel etapil pjedestaalile kerkida. Võib-olla mõne etapi isegi võita?

«Järgmised kaks kuud on meie jaoks väga olulised. Kui see heitlus pole meistritiitli, siis loodetavasti mõne poodiumikoha nimel,» sõnas Alonso BBC vahendusel. «Ilmselt on see meile viimase kolme aasta jooksul esimene kord, sest autol on potentsiaali,» jätkas kahekordne maailmameister.

Hooajaeelsel testiperioodil olid McLarenil tõusud ja mõõnad ning samamoodi möödus hooaja avaetapp Austraalias. Sellegipoolest suutsid Alonso ja tema meeskonnakaaslane Stoffel Vandoorne sõita Albert Parki tänavaringrajal välja soliidsed tulemused. Hispaanlane lõpetas viiendal, belglane üheksandal kohal.

Poodiumikoht ei jäänud kaugele ning see motiveerib Suurbritanna meeskonda veelgi rohkem pingutama. «Jah, me olime Austraalias poodiumist kahe koha kaugusel. Kõike võib juhtuda. Kui sa oled sellele kohale juba nii lähedal, siis varem või hiljem see võimalus avaneb,» oli Alonso positiivselt meelestatud.

Hooaja teine etapp sõidetakse eeloleval nädalavahetusel Bahreinis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles