Fotod: Pärnu sai meistriliigas hooaja magusaima võidu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Pärnu Sadama korvpalliklubi teenis tänases ainsas meistriliiga mängus 75:68 (42:29) võidu TLÜ/Kalevi üle ja kerkis tabelis viiendaks.

Kohtumise lõpuhetked kujunesid äärmiselt põnevaks, sest võrdsete võitude-kaotuste puhul loeb põhiturniiri lõpus omavaheliste mängude suhe. Nüüd, mil Pärnu võitis, on seis TLÜ/Kaleviga kaks-kaks ja punktide vahe +1 pärknakatele. Mängu tegeliku võidukorvi viskas seega Mihkel Kirves, kes kaks sekundit enne kohtumise lõppu lähiviske tabas.

Pärnu on kogunud nüüd viiendana 10 võitu ja 15 kaotust ning neil jääb mängida veel Raplaga. TLÜ/Kalevil on aga kuues 9 võidu ja 15 kaotusega ning neid ootavad ees mängud G4S/Noortemeeskonna ja Raplaga. Seega, kalevlased peavad nüüd mõlemad allesjäänud mängud võitma ja lootma, et Pärnu kaotab Raplale. Kui aga Pärnu säilitab viienda koha, kohtuvad nad veerandfinaalis Valga-Valkaga, TLÜ/Kalev mängiks Raplaga.

Saimon Sutt tõi täna võitjatele 21 punkti, Mihkel Kirves lisas 17 ja Siim-Markus Post 11 silma. TLÜ/Kalevile tõi Bamba Fall 17 punkti, 11 lauapalli ja 7 viskeblokeeringut, Djordje Dzeletovic lisas 11 ja Mario Paiste 9 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles