Video: napi võidu saanud Inglismaa esiliiga liider peab tänama õnnejumalat

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wolverhampton Wanderersi väravavaht John Ruddy.
Wolverhampton Wanderersi väravavaht John Ruddy. Foto: ANDREW COULDRIDGE/Action Images

Inglismaa jalgpalli esiliigas kohtusid eile Cardiff City ja Wolverhampton Wanderers. Koduväljakul mänginud Cardiff jättis üleminutitel kasutamata suisa kaks suurepärast võimalust, et seis viigistada.

Wolverhampton haaras juhtohjad teise poolaja keskpaigas, kui karistuslöögist jõudis sihile Ruben Neves. Külaliste üheväravaline eduseis püsis lõpuvileni ning liigatabelisse kirjutati järjekordsed kolm punkti.

Kuigi, viimased minutid olid mõlema meeskonna jaoks närvilised. Võõrustajad said üleminutitel kaks 11 meetri karistuslöögi, kuid ei suutnud kumbagi realiseerida. Gary Madine’i löögi tõrjus John Ruddy, Junior Hoilett virutas palli latti.

Wolverhampton hoiab 89 punktiga Inglismaa esiliigas liidripositsiooni ning mängib järgmisel hooajal kõrgliigas. Head võimalused sinna jõudmiseks on ka Cardiffil, kes paikneb 80 silmaga teisel kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles