Mis ühendab Kelly Sildaru ja mootorisporti?

Merili Luuk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
KELLY SILDARU: TALLINN, EESTI : 21DEC15
Freestyle suusataja KELLY SILDARU. 
vigursuusataja, sport, sportlane, talisport, trenn, treening, rulluisud, kiiver, tüdruk rulluiskudega, rulluisutaja
lt/Foto: LIIS TREIMANN
KELLY SILDARU: TALLINN, EESTI : 21DEC15 Freestyle suusataja KELLY SILDARU. vigursuusataja, sport, sportlane, talisport, trenn, treening, rulluisud, kiiver, tüdruk rulluiskudega, rulluisutaja lt/Foto: LIIS TREIMANN Foto: LIIS TREIMANN/PM/SCANPIX BALTICS

Eile Turbas ametlikult avatud Eesti Mootorispordimuuseum (Momu) sai oma võimekasse kogusse ka ühe mitte otseselt mootorispordiga seotud eksemplari – Momu rajajale Arno Sillatile kingiti freestyle-suusataja Kelly Sildaru kiiver.

«Umbes kuus aastat tagasi viis elu kokku meid äriliselt Kelly Sildaruga, kes oli sellel hetkel ikka päris pisike nääps. Tema ja tema isa tulevikunägemus inspireeris meid,» rääkis Sillat.

«Hiljem kui see kasvas, siis ma mõtlesin, et see ala, millega Kelly tegeleb, on ju väga sarnane mootorispordiga. Risk on ju samasugune, oht on samasugune. Võimalus viga saada - nagu see temaga juhtuski – on olemas. Tema kiiver sobiks ju siia väga hästi, aga mõtlesime, et vaevalt see kunagi siia jõuab – see on ju nii haruldane asi ning Kelly elab juba suures maailmas.»

Arno Sillat Kelly Sildaru kiivriga
Arno Sillat Kelly Sildaru kiivriga Foto: Merili Luuk

Siiski saab Sildaru kiivrit Momus peagi näha. «See oli meie soovilistis. Nüüd on see siin!» rõõmustas Sillat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles