Inglise meediaväljaanded jäid Klavani mängu hinnates täielikult eriarvamusele

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Yannick Bolasie ja Ragnar Klavan võitlemas palli eest.
Yannick Bolasie ja Ragnar Klavan võitlemas palli eest. Foto: Michael Sedgwick/imago/Focus Images

Liverpooli tagaliin tegi tänases linnaderbis Evertoni vastu küll nullimängu, ent kolme kuu pikkuse pausi järel meeskonna algkoosseisu naasnud Ragnar Klavan sai kohalikult meedialt nii kiita kui laita.

Klavan pidi Liverpooli tiheda graafika ja sellega osaliselt seotud vigastusteprobleemi tõttu tegutsema esmakordselt vasakkaitses, kus ta on varasemalt episoodiliselt mänginud ka oma eelmistes koduklubides.

Sellised olid Inglise meedia kommentaarid Klavani esitusele pärast 0:0 mängu:

Independent: «5». Ta oleks avapoolajal peaaegu palli oma väravavõrku löönud, kui äärelt tuli terav tsenderdus. Ta pole vasakkaitsja.

Liverpool Echo: «7». Mängis vasakkaitses Theo Walcotti vastu, mis tundus paberil ebavõrdne duell. Ja oligi ebavõrdne - eestlase kasuks. Korralik esitus.

Mirror: «6». Briljantne pingutus. Mängis oma esimese täismängu pärast 1. jaanuari ja tegi seda veel vasakkakaitses.

Rush The Kop: «6». Liverpooli otsatribüüni lemmik. Keskpärane jalgpallur. Sai oma tööga tavapärasest erineval positsioonil hakkama. Paljud olid mures, kuidas eestlane Theo Walcotti kiirusega toime tuleb, aga sellelt äärelt ei tulnud midagi. Klavan tegutses hästi.

Express: «7». (Kommentaare ei jagatud kellelegi.)

Ragnar Klavan ei lasknud Theo Walcottil end üle mängida.
Ragnar Klavan ei lasknud Theo Walcottil end üle mängida. Foto: Richard Sellers/EMPICS Sport
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles