Trentino jäi Teppani heast mängust hoolimata Itaalia liiga poolfinaalis kaotusseisu

Postimees Sport
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Renee Teppan (vasakul) ja tema koduklubi Trentino Diatec lähevad Meistrite liigas vastamisi koduse rivaali Civitanova Lubega.
Renee Teppan (vasakul) ja tema koduklubi Trentino Diatec lähevad Meistrite liigas vastamisi koduse rivaali Civitanova Lubega. Foto: CEV

Itaalia võrkpalli kõrgliiga poolfinaalseeria kolmandas mängus pidi Renee Teppani koduklubi Trentino vanduma võõrsil tulemusega 2:3 (25, -13, 21, -17, -13) Perugiale.

Seljavigastuse käes vaevleva Luca Vittori asemel algkoosseisu kuulunud Teppan tõi 16 punkti ja oli Filippo Lanza (19 p) järel meeskonna paremuselt teine skooritegija. 

Trentino on jäänud kolme võiduni peetavas poolfinaalseerias nüüd 1:2 kaotusseisu. Juba nädala keskel kohtutakse Meistrite liigas kuue parema seas teistkordselt Civitanova Lubega, kelle vastu avamäng kaotati võõrsil 1:3.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles