McGregorilt ära võetud vöö võitis oodatult venelane: sa oled argpüks, Conor!

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Khabib Nurmagomedov (vasakul) ja  Al Iaquinta
Khabib Nurmagomedov (vasakul) ja Al Iaquinta Foto: Frank Franklin II/AP

Vabavõitlejalt Conor McGregorilt ära võetud UFC kergkaalu meistrivöö võitis venelane Khabib Nurmagomedov.

Nurmagomedov kohtus eile UFC 223 üritusel tiitlimatšis Al Iaquintaga. Algselt pidi venelane vastamisi minema Tony Fergusoniga, kuid tema sai meediaüritusel vigastada. Siis valiti Nurmagomedovile vastaseks Max Holloway, kes aga ei jõudnud õigeks ajaks kaalu.

Nii läkski Nurmagomedov vastamisi viimasel hetkel võimaluse teeninud Iaquintaga, kellest aga MMA puuris mehele vastast ei olnud. Matš kestis küll kõik viis raundi, ent kohtunikud valisid ühehäälselt võitjaks Nurmagomedovi (50:43, 50:43, 50:44).

Nurmagomedov on nüüd võitnud kõik 26 profikarjääri jooksul peetud MMA matši. Kuni eilseni kuulus UFC kergkaalu vöö McGregorile, kes võitis selle 2016. aasta novembris. Kuna iirlane polnud 18 kuud oma meistritiitlit kaitsma tulnud, võeti see temalt mitteaktiivsuse tõttu ära.

«Al Iaquinta on tõeline gangster. See ei ole argpükside koht. Kus on Conor? Ta võitleb bussiga? Ma tahan võidelda päris kuttidega,» ütles Nurmagomedov pärast matši.

Tegu oli selge viitega paar päeva tagasi aset leidnud intsidendile, mille käigus ründas McGregor aiapiirdega Nurmagomedovi ja tema kaaskonna bussi. McGregor võeti juhtunu eest vahi alla, kuid ta vabanes reedel 50 000 dollari suuruse kautsjoni eest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles