Milliste krõbedate sõnadega Mourinho oma mängijad poolajapausil üles äratas?

Siim Kaasik
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jose Mourinho
Jose Mourinho Foto: OLI SCARFF/AFP

Manchester United suutis eile derbimängus välja tulla 0:2 kaotusseisust ning alistas võõral väljakul City 3:2. Poolajakõnes küsis Unitedi peatreener Jose Mourinho mängijatelt, kas nood tahavadki välja näha nagu klounid.

City juhtis juba avapoolajal 2:0, kuid United tuli teisele poolajale vastu hoopis teistsuguse hingamisega. Paul Pogba kaks väravat tõid tabloole viigi ning Chris Smalling lükkas 69. minuti tabamusega City tiitlipeo edasi.

«Tulime poolajapausile ning meil oli endist kahju. Teadsime, et peame teisel poolajal mängima uhkusega. Esimene poolaeg oli lihtsalt kohutav, me ei mänginud enda mängu ning langesime liiga madalale,» ütles Smalling.

«Peatreener ei pidanud poolajal meile suurt midagi ütlema, sest teadsime isegi – olime klubi alt vedanud. Ta ütles, et ei soovi, et me oleksime klounid, kes lihtsalt vaatavad pealt, kuidas linnarivaal liigatiitli võidab,» jätkas Smalling.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles