Maicel Uibo rühkis säästuprogrammi kiuste ja sõprade abiga uue rekordini

Karl Rinaldo
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Markus Leemet, Maicel Uibo, treener Petros Kyprianou, Johannes Erm ja Karl Robert Saluri seismas uhkelt tulemustetabloo ees.
Markus Leemet, Maicel Uibo, treener Petros Kyprianou, Johannes Erm ja Karl Robert Saluri seismas uhkelt tulemustetabloo ees. Foto: Instagram/ Maicel Uibo

Kuu aega tagasi Birminghami sise-MMil pronksmedali võitnud Maicel Uibo alustas välishooaega edukalt, viies kümnevõistluses isikliku rekordi «säästuprogrammist» hoolimata 8407 punktini.

Uibo ei püstitanud Georgia osariigis Athensis toimunud jõuproovil ainsalgi üksikalal isiklikku rekordit, ent mahukate treeningute pealt olnuks seda ka palju loota. Pigem väärib väljatoomist tõik, et põlvalane on omandamas üha paremini mitmevõistluse keerulisimat elementi – stabiilsust. Ta tegi taas kõigil kümnel alal enda kohta korraliku tulemuse.

51 punktiga oma kolme aasta vanusest kümnevõistluse tippmargist jagu saanud Uibo andis Postimehele intervjuu, kus võttis äsjase võistluse kokku ja avalikustas tulevikuplaane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles