Video: Eesti koondislaste väravad aitasid Lahti võidule

Kris Ilves
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henri Anier.
Henri Anier. Foto: JOHN THYS/AFP

Eesti jalgpallikoondislased ja FC Lahti mängijad Henri Anier ja Artjom Dmitrijev said Soome kõrgliiga avavoorus jala valgeks.

Dmitrijev avas mängus TPSga skoori teise poolaja kolmandal minutil, kui lükkas palli vaid mõne meetri kauguselt tühja väravasse. 86. minutil tegi skooriks 3:0 Anier, kelle tugev vasaku jala löök osutus TPSi väravavahile tõrjumatuks.

Vaata Dmitirjevi väravat siit ja Anieri väravat siit. Mõlemad Eesti koondislased kuulusid Lahti algkoosseisu. Dmitrijev mängis kaasa terve kohtumise, Anier vahetati pärast väravat puhkama. Mäng lõppes Lahti 3:2 võiduga. 

Ats Purje koduklubi Kuopio Palloseura mängis 1:1 viiki Honkaga. Algkoosseisus alustanud ja «kuivale» jäänud Purje vahetati välja teise poolaja keskpaigas.

Eile olid omavahel vastamisi Mihkel Aksalu (SJK) ja Marek Kaljumäe (PS Kemi). 1:0 võidu teenis PS Kemi. Marko Meerits ja Hindrek Ojamaa jälgisid Vaasa Palloseura 2:0 võidumängu Turu Interi üle vahetuspingilt.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles